Trgovina Postaja

Kontaktni podatki

Trgovina Postaja
Postaja 11/b
5216 Most na Soči

Tel.: 05 38 00 206
Fax: 05 38 00 206
E-mail: postaja@kz-tolmin.si

Urnik TRGOVINA POSTAJA

pon, tor, sre, pet 8:00 – 12:00

čet 14:00 – 18:00
sob 8:00 – 12:00

ned in prazniki zaprto

h

Urnik POGODBENA POŠTA

5216 Most na Soči

pon, tor, sre, pet 8:00 – 12:00
čet 14:00 – 18:00

sob, ned in prazniki zaprto

Poslovodja

Sara Pirih

V naši trgovini Postaja so vam vsak dan na voljo živila, pijače in ostali artikli široke potrošnje za gospodinjstvo. Trgovina ima tudi bogato delikateso, kjer vam lahko sveže narežemo različne sire in mesnine ter pripravimo sendviče. V trgovini se lahko oskrbite tudi s hrano za male živali in krmili. Za urejanje vašega vrta in okolice pa lahko v trgovini dobite semena, gnojila in zemljo.

Prodajalna je vključena v franšizni sistem Mercator, zato boste deležni večine enakih ugodnosti, kot jih zagotavljajo prodajalne Mercator po vsej Sloveniji.

V Trgovini Postaja obratuje pogodbena pošta, tako lahko opravite tudi večino storitev povsem enako kot na običajni pošti:

  • oddate pisemsko pošiljko ali paket za notranji in mednarodni poštni promet,
  • dvignete pošiljko, ki je pismonoša ni uspel dostaviti,
  • vplačate obrazec UPN, poštno nakaznico,
  • dobite informacijo o stanju na osebnem računu, položite ali dvignete gotovino z osebnega računa ali hranilne vloge Poštne banke Slovenije ter dvignete gotovino prek POS-terminala ob predložitvi kartic Maestro, MasterCard, American Express, Dines Club ali Visa
  • ter kupite znamke, dopisnice, voščilnice, razglednice, nalepko AKOS, obrazec UPN, paketno embalažo in pisemske ovojnice ter virtualne kartice mobilnih operaterjev Mobitel, Simobil, Debitel, Izimobil, Tušmobil.