Kartica zaupanja

KARTICA ZAUPANJA KZ TOLMIN

Kartica zaupanja mala

Kartica zaupanja je namenjena kupcem Kmetijske zadruge Tolmin, ki plačujejo s plačilnimi karticami ali gotovino. Omogoča zbiranje točk, ki ob določenem številu zbranih točk prinašajo prihranke bonitete.

Uporaba kartice je preprosta. Ob plačilu nakupljenega blaga predložite kartico in pridobite bonitetne točke. Stanje pridobljenih točk bo razvidno iz računa, ki ga dobite ob nakupu.

PRAVILA BONITETNEGA SISTEMA – ZBIRANJE TOČK

Zbiranje točk deluje na vseh prodajnih mestih Kmetijske zadruge Tolmin, razen v franšiznih trgovinah. Nakup nad 4 EUR prinaša točke, ki se zbirajo na vaši kartici. Večje število zbranih točk prinaša večji prihranek oz. popust v blagu.

Točkuje se vsak nakup nad 4 EUR. Vsake 4 EUR prinese 1 točko.

Primer:

  • od 4,00 do 7,99 EUR = 1 točka
  • od 8,00 do 11,99 EUR = 2 točki

Bonitetne točke se zbirajo na vaši kartici. Z vsakim naslednjim nakupom se poveča število že doseženih točk. Skupno število točk se ob vsakem nakupu vpiše na blagajniškem računu. Točke je možno pridobiti takoj ob nakupu. Naknaden vpis ni možen.

KDAJ DOSEŽETE BONITETO

Boniteto točk dosežete kadar vrednost vaših nakupov v bonitetnem obdobju preseže 320 EUR. Tako dobite 80 točk. Unovčite jih lahko takoj, ko dosežete boniteto ali pa jih zbirate naprej in jih unovčite proti koncu bonitetnega obdobja. Vsaka zbrana točka je vredna 8 centov.

Bonitetno obdobje je časovno omejeno na 4 mesece in traja:

  • od 1. februarja do 31. maja
  • od 1. junija do 30. septembra
  • od 1. oktobra do 31. januarja

Zbrane točke niso prenosljive v naslednje bonitetno obdobje, po zadnjem dnevu bonitetnega obdobja se število zbranih točk vrne na 0.

KAKO IZKORISTITI TOČKE

Izberite trgovino in blago v vrednosti dosežene bonitete. Opozorite blagajnika, da boste unovčili točke in predložite originalne Kartice zaupanja. Pri plačilu s točkami se vam izkoriščeno število točk odšteje od vsote točk na vaši kartici. Pri plačilu z boniteto ni možno pridobiti novih točk.

 


 

OSNOVNA PRAVILA

Izdajatelj kartice: Kmetijska zadruga Tolmin z.o.o. Tolmin, Rutarjeva 35, 5220 Tolmin.

Kdo lahko pridobi Kartico zaupanja: Kartico zaupanja lahko dobi vsaka polnoletna fizična oseba s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki izpolni vlogo za izdajo Kartice zaupanja.

Uporaba kartice: Kartico zaupanja se lahko uporablja na vseh prodajnih mestih KZ Tolmin, razen v franšiznih trgovinah. Kartica zaupanja se upošteva ob nakupu nad 4 eur pri plačilu na blagajni bodisi z gotovino bodisi s plačilno kartico. Nakup se zabeleži le s predložitvijo kartice ugodnosti. Naknaden vpis točk ni možen. Točke lahko unovčite takoj, ko dosežete boniteto, to je 80 točk. Najkasneje pa pred iztekom bonitetnega obdobja, ki traja 4 mesece, in sicer:

  • od 1. februarja do 31. maja
  • od 1. junija do 30. septembra
  • od 1. oktobra do 31. januarja

Vsaka zbrana točka je vredna 8 centov. Točke se lahko koristi samo s predložitvijo originalne Kartice zaupanja.

Varstvo osebnih podatkov: S podpisom vloge za izdajo kartice se strinjate, da KZ Tolmin uporablja vaše osebne podatke iz Vloge za izdajo Kartice zaupanja za namene poslovanja s Kartico zaupanja in za tržne namene: obveščanje o novostih, posebnih ugodnostih, ter jih zbira za namene trgovinske statistike. Prav tako dovoljujete, da se na POS računu, kjer je bila uporabljena Kartica zaupanja izpiše ime nosilca kartice.

Kupec odgovarja, da so vsi posredovani podatki resnični in točni, KZ Tolmin ne odgovarja za posledice neresničnih podatkov.

Izdajatelj KZ Tolmin se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

KZ Tolmin bo osebne podatke s pristopne izjave povezovala s podatki o nakupih ter transakcijskimi podatki. Vsi podatki bodo hranjeni v bazi KZ Tolmin ali njenih pogodbenih ponudnikih informacijskih sistemov. KZ Tolmin bo osebne podatke vpogledala in uporabila samo v primeru suma kaznivih dejanj ali suma kršenja splošnih pogojev oz. na željo lastnika kartice, ki bo želel vpogled v svojo zgodovino nakupov. KZ Tolmin bo prav tako osebne podatke vpogledala v primeru morebitnih težav ali nepravilnosti pri plačilni transakciji ali neuspeli transakciji po oz. ob opravljenem nakupu.

Odpoved od prejemanja promocijskega materiala: Vsak imetnik kartice lahko s pisno vlogo, ki jo odda osebno, po pošti ali po elektronski pošti na naslov: info@kz-tolmin.si, kadarkoli in brez obrazložitve zahteva, da KZ Tolmin trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene trženja.

Izguba kartice: Izgubo kartice ali spremembe vaših osebnih podatkov nam sporočite osebno, po pošti ali po elektronski pošti na naslov: info@kz-tolmin.si.

Zlorabe: Imetnik sam prevzame odgovornost o uporabi in morebitni zlorabi kartice ugodnosti. KZ Tolmin ni dolžna preverjati identitete kupca.

Odpoved kartice: Kartica zaupanja se izda za nedoločen čas, imetnik pa jo lahko kadarkoli in brez navedbe razlogov odpove. To lahko stori tako, da izpolni vlogo o odpovedi Kartice zaupanja in jo skupaj z originalno kartico prinese osebno ali pa pošlje po pošti na upravo. V primeru, da se kartica ukine, zapadejo hkrati tudi vse točke zbrane na kartici.

Pravila uporabe kartice: Za pridobitev in uporabo Kartice zaupanja veljajo ti Splošni pogoji poslovanja, ki so objavljeni na spletni strani www.kz-tolmin.si ter v vseh poslovalnicah KZ Tolmin.

KZ Tolmin si kot izdajatelj Kartic zaupanja pridržuje pravico spreminjanja bonitetnih pravil. Vse spremembe bodo javno objavljene v naših poslovalnicah in na naši spletni strani www.kz-tolmin.si.