Trgovina Breginj

Kontaktni podatki

Trgovina Breginj
Breginj 88
5223 Breginj

Tel.: 05 38 00 213
Fax: 05 38 00 213
E-mail: breginj@kz-tolmin.si

Urnik TRGOVINA

pon, sre, čet, pet, sob 8:00 – 12:00
tor 13:00 – 18:00
ned in prazniki zaprto

Urnik POGODBENA POŠTA

pon, sre, čet, pet, 8:00 – 12:00
tor 13:00 – 18:00
sob, ned in prazniki zaprto

Poslovodja

Anja Podveršič

V naši trgovini Breginj so vam vsak dan na voljo živila, pijače in ostali artikli široke potrošnje za gospodinjstvo. Poleg tega iz naše Mesnice v trgovino redno dobavljamo tudi sveže pakirano goveje in svinjsko meso. Trgovina ima tudi delikateso, kjer vam lahko sveže narežemo različne sire in mesnine ter pripravimo sendviče. V trgovini se lahko oskrbite tudi s hrano za male živali in krmili. Za urejanje vašega vrta in okolice pa lahko v trgovini dobite semena, gnojila in zemljo. V trgovini se lahko oskrbite tudi s plinom za gospodinjstvo.

Prodajalna je vključena v franšizni sistem Mercator, zato boste deležni večine enakih ugodnosti, kot jih zagotavljajo prodajalne Mercator po vsej Sloveniji.

V Trgovini Breginj obratuje pogodbena pošta, tako lahko opravite tudi večino storitev povsem enako kot na običajni pošti:

  • oddate pisemsko pošiljko ali paket za notranji in mednarodni poštni promet,
  • dvignete pošiljko, ki je pismonoša ni uspel dostaviti,
  • vplačate obrazec UPN, poštno nakaznico,
  • dobite informacijo o stanju na osebnem računu, položite ali dvignete gotovino z osebnega računa ali hranilne vloge Poštne banke Slovenije ter dvignete gotovino prek POS-terminala ob predložitvi kartic Maestro, MasterCard, American Express, Dines Club ali Visa
  • ter kupite znamke, dopisnice, voščilnice, razglednice, nalepko AKOS, obrazec UPN, paketno embalažo in pisemske ovojnice ter virtualne kartice mobilnih operaterjev Mobitel, Simobil, Debitel, Izimobil, Tušmobil.